Olen tutustunut Leenaan Roihuvuoren ala-asteella vuonna 2010. Olin lukion jälkeen töissä sijaisena ja resurssiopettajana, ja pohdiskelin seuraavia askeleitani. Vaikka olinkin koulussa töissä, en ollut vakavissani harkinnut opettajan uraa. Leena kuitenkin ihmetteli, miksi en ollut harkinnut hakeutumista luokanopettajakoulutukseen. Leenan innoittamana päätin hakea seuraavana keväänä opettajaopintoihin, ja sille tielle olen jäänyt. Koen, että Leena näki minussa jotakin, mitä en ollut vielä itse itsessäni ehtinyt huomata.

Leena on kokemukseni mukaan todellinen henkilöstöjohtaja, hän on kiinnostunut opettajien työhyvinvoinnista ja ottaa alaisensa huomioon kunnioittavasti. Leenalla on mittava kokemus koulutusalan erilaisista tehtävistä, ja hänellä on myös vankka ymmärrys opettajan perustyöstä. Leenaa kuvaa myös jatkuva palo ja halu kehittää, niin omaa osaamistaan kuin organisaatioita, joissa hän työskentelee. Leena on inspiroiva ja innostaa myös ihmiset ympärillään tekemään parhaansa ja löytämään uusia näkökulmia.

OAJ tarvitsee puheenjohtajan, joka on vilpittömästi opettajien puolella, joka näkee opettajat ihmisinä ja yksilöinä, ja ennen kaikkea pyrkii löytämään ratkaisuja, joilla opettajien todelliset arjen kokemukset, sekä heidän toiveensa ja ideansa tulevat kuulluksi. Leena olisi juuri nainen paikallaan päivittämään OAJ:n toiminnan tähän ja tuleviin päiviin!

Jasmine%20Gustafsson.jpg

Jasmine Gustafsson

Luokanopettaja, Roihuvuoren ala-asteen koulu, Helsinki