Olen saanut tuntea Leenan jo usean vuoden ajan erilaisten oppimiseen liittyvien kehittämispuuhien kautta. Harvoin tapaa yhtä tarmokasta ja osaavaa tyyppiä, kuin mitä hän on!

Jo ensitapaamisella tuli selväksi, että tässä on ihminen, jolla todella on laajasti näkemystä ja kokemusta opetus- ja koulutussektorin eri näkökulmista. Leenan urapolku musiikkiluokan opettajasta Teknologiateollisuuden koulutusjohtajaksi on ihailtava matka läpi opetuskentän erilaisten työtehtävien. Tuo matka on selvästi tuonut mukanaan syvää ymmärrystä ja aitoa omakohtaista kokemusta alan keskeisimpiin huippu- ja kipukohtiin liittyen.

Itsekin johtamisen opinnot suorittaneena ja monissa tiimeissä ja työryhmissä toimineena, luulen ymmärtäväni jotain niistä elementeistä, joista hyvä johtaminen koostuu. Leena sparraa ja kannustaa, valjastaa taitavasti oman ja toisten osaamisen koko tiimin yhteiseksi hyväksi, pitää puolia sekä ajaa sinnikkäästi ja tehokkaasti yhteisiä asioita kohti toivottua päämäärää.

Erityisen paljon olen oppinut Leenasta ja Leenalta viimeisimmän yhteisen projektin aikana. Leenan osaaminen ja johtajataidot ovat näyttäytyneet oivalla tavalla upean pienten oppilaiden Tämä toimii! -projektin yhteydessä. Meillä on ollut huipputiimi, jonka jäsenenä olen kokenut olevani arvokas ja tärkeä osa kokonaisuutta. Leenan rehellisen avoin ja suora, erittäin tehokas tapa toimia on ollut kulmakivi tiimimme onnistuneessa ja innostuneessa työskentelyssä. Mikä parasta, Leenalla on ympärillään valtavan suuret ja monipuoliset verkostot, joiden merkityksen ja arvon hän näkee ja näyttää!

Mielestäni Leena on aivan ehdottomasti juuri oikea henkilö OAJ:n uudeksi puheenjohtajaksi. Pitkästä aikaa itsekin taas opetyöhön alkuopetukseen palanneena toivoisin, että ammattijärjestömme tulevaisuuden suunta olisi juuri hänenlaisensa moniosaajan, strategisen visionäärin hyppysissä!

Henkil%C3%B6kuva_Mariafinal.jpg

Maria Marin/ EduMarin

Luokanopettaja,

yrittäjä,

kouluttaja,

oppimisen kehittäjä