Olen tutustunut Leenaan liittoyhteistyön kautta, kun vuosien varrella olemme työstäneet erilaisia projekteja mm. nuorten työelämätaitojen, koulu- ja oppilaitosyhteistyön sekä osaamiskartoitusten osalta.

Keskustelut Leenan kanssa erimerkiksi jatkuvasta oppimisesta, siitä mistä kyky oppia uutta kumpuaa ja mitä mahdollisuuksia se toisi tulevaisuudessa mm. opetushenkilöstön parissa ovat aina olleet mielenkiintoisia sekä hedelmällisiä. Meillä on Suomessa upeat opettajat ja pitkäjänteisesti rakennettu koulutusjärjestelmä, jota ylpeästi olemme päässeet esittelemään maailmalla. Nyt olemme kuitenkin siinä tilanteessa, että esimerkiksi opettajien täydennyskoulutus tarvitsee muutoksen suuntaa, jotta voimme jatkossakin todeta, että koulujärjestelmämme on yksi maailman parhaimmista.

Leena on rautainen johtaja ja uskaltaa tarttua rohkeasti haasteellisiinkin asioihin.  Arvostan hänen upeaa kykyä verkostoitua ja hakeutua niiden tahojen pariin, joiden näkemys sekä kokemus auttavat asioiden edistämistä.  Myös Leenan aktiivisuus niin livetilaisuuksissa kuin somessa on huikean energistä ja sillä hän saa muut läsnäolijat kuuntelemaan sekä innostumaan yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta.  Leenasta löytyvät siis juuri ne tiedot ja taidot, joita tulevaisuuden OAJ:n johtajalta vaaditaan. Eli ymmärrys koulumaailmasta, oppimisesta ja teknologian tuomista mahdollisuuksista osana tätä ekosysteemiä.

Riikka%20Lehtinen.jpg

Riikka Lehtinen

Alueverkoston päällikkö, KM, luokanopettaja, Tradenomi

Nuori Yrittäjyys ry