Minulla on taikatyökalu opetussuunnitelmaan! Se on loistava ja se on enemmän kuin osiensa summa! Tämä työkalu tuottaa minulle valtavasti iloa ja se myös kuluttaa valtavasti, käytön jälkeen on takki tyhjä! Hip-hei! On se loistava!

Tämä taikatyökalu on opetusammattilaisteni kunnallinen ryhmä! Parhaat voimat on koottu yhteen! Hip-hei! On ryhmä mahtava!

Tänään koolla oli joukko Ylöjärven opetetussuunnitelma-ammattilaisia. Valikoitu joukko, joka toimii kuntamme opetussuunnitelmatyön ohjausryhmänä ja työrukkasena.  Hip-hei! Loistavia tyyppejä ja opettajia isolla Oolla!

Tänään työstimme Ylöjärven rehtorien OPS2016 kick-off -päivää! Näin arjen johtajat osallistetaan! Hip-hei! Kyllä tämä porukka johtajansa mukaan saa!

Ryhmä mietti verkostojen osallistamista: Mukaan yrittäjät, seurat ja järjestöt. Mukaan opettajat, oppilaat ja vanhemmat. Hip-hei! Joukossa on voimaa!

Tänään tehtiin aktiivisesti tammikuun seitsemää vesopäivää opetushenkilöstölle. AIheena on tulevaisuudessa tarvittava osaaminen ja jos ei tähän leikkiin mukaan lähde, niin saa kyllä itse harmitella, että jää paitsi kehittämisestä ja ymmärryksestä aidosta! Hip-hei! Uskon toimintaan. Uskon siihen, että vesosta tulee hauska ja kehittävä!

Mutta ennen kaikkea tästä ryhmästä minulle on iso ilo ja kiitollisuus päällimmäisenä. Tämä ryhmä, nämä ihmiset. Te olette taikaa! Hip-hei!