Tänään jatkettiin taas OPS-hommia. Ensin olin puoli päivää paikallisella isolla kirkolla, Tampere-talossa AVIn järjestämässä OPS-koulutuksessa. Paikalla oli OPH:n tehotiimi - Irmeli, Eija, Erja ja Arja-SIsko. Tosi hyvä setti, muutama uusi ajatus, tykkäsin kovasti. Mutta sieltä tuli sitten kiire OPS-spinningiin. Kyllä, luitte aivan oikein.

Mitä ihmettä on OPS-spinning? No, ei sitä kukaan tiennytkään ennen tätä päivää. Mutta Osaava-koordinaattorimme Marko Lahtinen oli päättänyt lyödä monta kärpästä yhdellä iskulla. Tänään alkoi sisäpyöräilyn ja OPS-keskustelujen sarja, paikalla kolmisenkymmentä ... kehittäjää? ....innostunutta? ...hullua? Valitse vaan ihan vapaasti sopiva vaihtoehto.

spinning.jpg 

Mutta kaikki pisteet Markolle. AIka hauska konsepti, tosin jos jotain olisi voinut toivoa, niin pyörät piirin kehälle ja kaikki nokka keskustaan,niin keskustelu olisi varmasti luontevampaa. Tunti meni heittämällä. Jokainen omaa tahtiaan. (Itse pelkäsin,että lähden liian lujaa ja noutaja tulee jo puolen tunnin kohdalla.)

 

Välillä Marko otti pienen huomion tehotasoihin ja tekniikkaan,mutta muuten mentiin freestylenä. Olen yrittänyt miettiä muita sopivia lajeja, mutta eipä ole oikein natsannut.Mutta jos innostuit ja olet Tampereen kaupunkiseudun kunnista, niin vielä on on OPS-spinningsarjaa varmaan kymmenkunta kertaa jäljellä.Mukaan vaan.Ihan mahtavaa. Asiat voi tehdä niin monella tavalla. Ops-työtä on muukin kuin kirjoittaminen.