Jollekihan se nakki taas napsahti. Kertoa teille tuntemuksistaan. Näin viime keskiviikon päivää kuvaili luokanopettaja-agentti Pia:

Agenttityöskentelyä Koulutuskeskus Valossa 20.8.2014

Oli mukava nähdä rentouttavan kesäloman jälkeen OPS-agenttien tutut kasvot Valon aulassa. Läppändeerus lensi ja nauru raikui. Mikään ei siis ollut kesän aikana muuttunut. Vaihdoimme pikaisesti kuulumiset kahvikupposten ääressä. Tunnelma oli juuri sopivan virittäytynyt jatkaa jo vuoden päivät tekemäämme OPS-työtä.

Leena oli lähettänyt meille etukäteen luettavaksi päivän aikana käsiteltävät asiat. Tässä voin vain mainita, että näitä asioita oli paljon. Kirjasimme kynät sauhuten, näppikset kolisten ja paperit suhisten tulevia deadlineja, tehtäviä ja tapahtumia kalentereihimme. Lisäksi pohdimme, suunnittelimme ja valmistimme käytännön toimintaohjeita lukuvuoden VESOihin, koko kaupungin YT-tilaisuuksiin ym.  tapahtumiin. Kaiken tämän tohinan aikana huumorinkukka kukki ja tulppaa kiristettiin mopon keuliessa…

Saimme myös täydennystä porukkaan, kun kaksi energiaa puhkuvaa agenttia liittyi joukkoomme. He löysivät heti paikkansa tiimeistä ja ryhmistä, joihin olimme ruokailun jälkeen jakautuneet.

Aika riensi siivillä. Lopuksi saimme ihastella yhden tiimin työstämää elokuvatraileria. Päätimme työskentelypäivän hymyssä suin heidän aikaansaannostaan ihastellen.

Pia Saloranta

Luokanopettaja

Ylöjärven Ops-työryhmän jäsen