Kylläpä lähti tämä päivitys jo otsikosta kuin Kymppitonnin vihje. Tosin tuolla vihjeellä olisi ehkä saanut miinuksia.

On ollut tosi kivaa saada välillä kiitosta työstään viime viikolla. Osastosihteerimme kävi kehumassa koulujen toimintakulttuurin kehittämiseen tekemästäni hankehakemuksesta, osastomme hallintopäällikkö kiitteli kolmesta hakemuksesta, joissa olin laskenut järkevästi hankehakemuksen summat ja omavastuuosuudet. Mutta vielä mukavampia kiitoksia tuli kentältä - ihan tuntemattomilta.

Kuulin näet kahdelta toisestaan täysin riippumattomalta taholta, miten meidän hankkeittemme toteutusta ja johtamista oli ihasteltu ainakin parissa paikassa kaupunkimme ulkopuolella. Kyllä se tuntuu tosi kivalta, kun oikeasti sydänverensä hakemuksiin vuodattaa, välillä vastatuulessa yrittää hankkeita aloittaa, jatkuvasti toimintaa arvioida ja kehittää, ja kun pääsee eteenpäin, yrittää niitä tosissaan juurruttaa osaksi koulujen toimintakulttuuria. Niin, ettei ne olisi vain päälle liimattuja ylimääräisiä osia, vaan strategian mukaisesti oikeasti sellaisia, että niissä on järkeä.

Että kyllä tuntui hyvältä. Kiitos siitä. Ja mitäpä jos tällä viikolla katselette vähän ympärillenne. Löytyisikö lähityötovereista joku, jota voisi vaikka kiittää välillä? Täytyypä itsekin terästäytyä!